Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 502 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 502 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Ключове комплекти

Комплектите звездогаечни ключове са произведени от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана с трайно матово хромово покритие. Съдържат звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектите гаечни ключове са произведени от хром-ванадиева стомана с хром-никелово покритие, изцяло полирани.

 

Комплектите сгъваеми ключове шестограм са изработени от хром-ванадиева стомана и са със специално покритие с до 30% по-висока защита срещу ръжда. Имат ергонономична двукомпонентна дръжка.

 

Комплектите Г-образни ключове шестограми са изработени от хром-ванадиева стомана и се предлагат в разноцветни пластмасови опаковки с означени размери на отделните ключове.

 

Комплектът ключове лула е изработен от висококачествена хром-ванадиева стомана с матово хромово покритие. Лулите позволяват работа в тесни пространства.

 

Специалните рязани ключове са изковани от стоманена сплав за дълготрайност с полирано хром-никелово покритие за дълъг живот и лесно почистване. Използват се за затягане на тръбни връзки и във всички случаи, в които не може да се използва гаечен ключ със затворена глава.

 

Защо да изберете комплект ключове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти ключове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.