Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 335 продукта и наличност над 4 464 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 335 продукта в наличност.
4 464 801 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Ключове комплекти

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Fully Polished 6-22 мм е от 12 части. Изработени са от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана с трайно матово хромово покритие. Комплектът съдържа звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектът глухи ключове GADGET 8-17 мм е от 6 части, който съдържа различни мм ключове и лост за затягане.

 

Комплектът звездогаечни ключове MAKITA 8-18 мм е от 9 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана и са със специален профил на контактните повърхности на главата. 12-те точки на контакт са за надеждно захващане и здравина. Дръжте болта/гайката здраво, за да предотвратите повреда на главата.

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Cold Stamped 6-22 мм е от 12 части. Изработени са от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана с трайно матово хромово покритие. Комплектът съдържа звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Cold Stamped 6-32 мм е от 25 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана с хром-никелово антикорозионно покритие. Комплектът включва звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Cold Stamped 8-19 мм е от 8 части. Изработени са от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана с трайно матово хромово покритие. Комплектът включва звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Fully Polished 6-32 мм е от 25 части. Изработени са от висококачествена хром-ванадиева стомана с хром-никелово антикорозионно покритие. Комплектът съдържа звездогаечни ключове (различни мм).

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Fully Polished 8-17 мм е от 6 части. Изработени са от висококачествена хром-ванадиева стомана и имат хром-никелово антикорозионно покритие, изцяло полирани.

 

Комплектът звездогаечни ключове TOPMASTER Fully Polished 8-19 е от 8 части. Изработени са от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана и са с трайно матово хромово покритие.

 

Комплектът звездогаечни ключове MAKITA 8-19 мм е от 8 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана, с вградена тресчотка както в челюстната, така и в затворената глава.

 

Комплектът гаечни ключове TOPMASTER 6-22 мм е от 8 части. Изработени са от висококачествена хром-ванадиева стомана с хром-никелово антикорозионно покритие, изцяло полирани.

 

Комплектът гаечни ключове TOPMASTER Cold Stamped 6-22 мм е от 8 части. Изработени са от висококачествена щампована хром-ванадиева стомана с трайно матово хромово покритие.

 

Комплектът гаечни ключове TOPMASTER Fully Polished 6-32 мм е от 12 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана с хром-никелово покритие, изцяло полирани.

 

Комплектът сгъваем ключ шестограм FELO Fold-Up 2-8 мм е от 7 части. Изработени са от хром-ванадиум. Имат специално покритие с до 30% по-висока защита срещу ръжда.

 

Комплектът сгъваем ключ шестограм TOPMASTER 1.5-6 мм е от 8 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана и са с ергономична двукомпонентна дръжка.

 

Комплектът Г-образни ключове TONA EXPERT TX-10-TX40 е от 7 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана, оксидирани. Профил – торкс с отвор.

 

Комплектът Г-образни ключове TOPMASTER TX10-TX50 е от 9 части. Изработени от хром-ванадиум, фино полирани.

 

Комплектът Г-образни ключове шестограм FELO 1.5-5 мм е от 6 части. Удължени са и са с оптимална твърдост и еластичност.

 

Ключовете Г-образни шестограми STANLEY 1/4’’-1/16’’ е от 8 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана и се предлагат в разноцветни пластмасови опаковки с означени размери на отделните ключове.

 

Комплектът Г-образни шестограми TOPMASTER 1.5-10 мм е от 9 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана, фино полирани.

 

Комплектът удължени Г-образни шестограми FELO 1.27-10 мм е от 15 части. Имат специално покритие до 30 % по-висока защита срещу ръжда.

 

Комплектът Г-образни ключове шестограм FELO 1/16’’-3/8’’ е от 13 части. Имат специално покритие до 30 % по-висока защита срещу ръжда.

 

Комплектът удължени Г-образни шестограми TOPMASTER 1.5-10 мм е от 9 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана, фино полирани. Благодарение на заоблената част в горната част на шестограма, тези инструменти са по-лесни за използване от обикновените шестограми. Специфичната цел на работа е да може да се работи на по-недостъпни места.

 

Комплектът ключове лула TOPMASTER Cold Stamped 6-22 мм- 8 части/ Fully Polished 6-32 мм – 12 части) е изработен от висококачествена хром-ванадиева стомана с матово хромово покритие.

 

Комплектът лули комплект MAKITA 8-19 мм е от 5 части. Изковани са от стоманена сплав за дълготрайност с полирано хром-никелово покритие за дълъг живот и лесно почистване. Лулите позволят работа в тесни пространства.

 

Комплектът ключове лули MOB&IUS 6-32 мм е от 12 броя. Изработени са от хром-ванадиева стомана, произведени са по DIN838, хромирани.

 

Специалните рязани ключове MAKITA 9-18 е от 5 части. Изковани са от стоманена сплав за дълготрайност с полирано хром-никелово покритие за дълъг живот и лесно почистване. Използват се за затягане на тръбни връзки и във всички случаи, в които не може да се използва гаечен ключ със затворена глава.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите комплекти ключове на водещите марки UNIOR и FORCE.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.