Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 818 169 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 818 169 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Ключове лула

Гаечните ключове лула могат да бъдат с дванадесетостенен отвор както обхващащите ключове – със същите плюсове и минуси спрямо Torx профилите. Предимството е, че са достатъчно да се завъртят на 30° и са по-удобни за използване.

 

Недостатъкът е, че може да смачкат ъглите на болта при по-малко сила или по-малко износване на главата на болта. Понякога шест- и дванадесетостенните глави се комбинират в един ключ.

 

Изработват се ключове, при които главата е шарнирно закрепена към дръжката. В този случай главите в двата края са с различни размери. Те не спадат към гаечните ключове лула, но функционират подобно на тях.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще можете да откриете богато разнообразие от ключове лула на марките FORCE, TOPMASTER, UNIOR, KNIPEX и други.

 

Защо да изберете ключ лула от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове лула, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.