Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Ключове секторни

Секторните ключoве са подходящи за развиване и затягане на гайки, които нямат граница от външната страна, а само улеи. Един от най-съществените примери, които могат да се посочат, са велосипедните главини. При работна дейност като тази Ви трябва секторен ключ.

 

Изработват се с фиксирани и променливи размери на работния профил, като променливите разрешават използването на разнообразни крепежни елементи с различни размери.

 

За да се използват подобни крепежни елементи е необходим секторен ключ, чийто работен край е оформен като клюн, върху който пада и почти цялото натоварване. Секторните ключове се изработват с фиксирани и променливи размери на работния профил, като променливите разрешават използването на крепежни елементи с различни диаметри.

 

Секторните ключове, които може да намерите в магазини „Баш Майстора“, са с размери от 12-14 мм до 120-180 мм.

 

Защо да изберете секторен ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме секторни ключове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.