Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за джанти

Ключът за джанти е изключително здрав метален инструмент, който притежава Г-образна форма. Предназначен е да бъде с подобен диаметър, за да може главите на болтовете да проникват без ограничение в него и да разрешава лесно разхлабване или затягане.

 

Ключът за джанти се ползва при спукана гума или когато трябва да се смени гума. Може да се употреби винаги, когато трябва да свалите автомобилните си гуми и да ги поставите на мястото им.

 

Тези инструменти могат да се разпознават по размера на накрайника, разрешаващ здраво захващане на болтовете и завъртането в една или друга посока.


Защо да изберете ключ за джанти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове за джанти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.