Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 192 продукта и наличност над 4 081 747 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 192 продукта в наличност.
4 081 747 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за маслен филтър

Ключът за маслен филтър FORCE 110-155 мм е изработен от алуминий и е с метална лента. Служи за маслени филтри с диаметър от 110 до 155 мм.

 

Ключът за маслен филтър FORCE 120 мм е с верига.

 

Ключът за маслен филтър FORCE 40-120 мм е с верига и боядисана дръжка.

 

Ключът за маслен филтър FORCE 65-110 мм е изработен от алуминий и е с метална лента. Служи за маслени филтри с диаметър от 65 до 110 мм.

 

Ключът за маслен филтър FORCE 73-85 мм е с метална лента. Служи за маслени филтри с диаметър от 73 до 85 мм.

 

Ключът за маслен филтър FORCE 85-95 мм е с метална лента. Служи за маслени филтри с диаметър от 85 до 95 мм.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф65-108 мм е комплект от 30 части. Дизайнът под формата на чашка спомага за захвата на цокъла, като по този начин се минимизира възможността от смачкване на маслените филтри.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф67 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър. Прилага се за FORD и MAZDA.

 

Ключът за маслен филтър FORCЕ ф73 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф74 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър. Прилага се за FIAT.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф74 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър. Прилага се за BMW, VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL и AUSTIN.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф74 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф75 мм се прилага за GM и CHRYSLER. Предназначен е за изваждане/поставяне на масления филтър.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф78 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър. Прилага се за NISSAN, TOYOTA, HONDA ACCORD, HYUNDAI.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф79 мм се прилага за DAIHATSU и FORD. Предназначен е за изваждане/поставяне на масления филтър.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф84 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър. Прилага се за PEUGEOT, CITROEN и RENAULT.

 

Ключът за маслен филтър FORCE ф86 мм е предназначен за изваждане/поставяне на масления филтър.

 

Ключът за маслен филтър UNIOR 60-140 мм е изработен от хром-ванадиева стомана, кована, изцяло закалена. Хромиран в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Ключът за маслен филтър UNIOR (ф65, ф66, ф68, ф74, ф75-77, ф76) е изработен от специална инструментална стомана. Служи за поставяне или демонтиране на маслени филтри на труднодостъпни места. Използва се с тресчотка 3/8‘‘ и съответния удължител. Този инструмент се предлага в 12 размера, което предполага използването му за повечето стандартни маслени филтри за автомобили и мотоциклети, предлагани на пазара. Лесен е за използване – необходимо е да поставите ключа върху филтъра и да го завъртите.

 

Ключът за маслен филтър UNIOR (ф76, ф86, ф86, ф96) служи за поставяне и демонтиране на маслени филтри на труднодостъпни места. Произведен е от специална инструментална стомана. Използва се с тресчотка 3/8’’ и съответния удължител. Материалът и конструкцията позволяват прилагане на максимално усилие на затягане. Благодарение на повърхностната защита на ключа той е устойчив на атмосферни влияния и механични повреди.

 

Ключът с каишка за маслен филтър UNIOR 60-140 мм е изработен от хром-ванадиева стомана. Каишката е от каучук с платнена оплетка. Хромиран е в съответствие със стандарт EN 12540.

 

Тричелюстният ключ за маслен филтър FORCE 63-102 мм е с 3/8‘‘ захват, профил квадрат, хромиран. Може да се използва с тресчотка 1/2‘‘ (с адаптор) и 3/8‘‘.

 

Тричелюстният ключ за маслен филтър FORCE 65-110 мм е подходящ за всички маслени филтри с диаметър от 65 до 110 мм. Той е с 3/8‘‘ захват, профил квадрат.

 

Тричелюстният ключ за маслен филтър „паяк“ TOPMASTER 80-130 мм е изработен от специална инструментална стомана. Работният му обхват е от 80 до 130 мм.

 

Тричелюстният ключ за маслен филтър UNIOR 60-120 мм е изработен от въглеродна инструментална стомана. Демонтира всички видове маслени филтри с диаметър от 60 до 120 мм. Челюстите са оребрени с цел по-добър захват. При работа ключът се приспособява по филтъра, като го пристяга и захваща. Предвиден за използване в тесни пространства и труднодостъпни места. Инструментът работи двупосочно, което позволява затягане и отвиване на маслени филтри.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите и резервна верига UNIOR, както и много други видове ключове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.