Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 790 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 790 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за маслен филтър

Ключът за маслен филтър е изработен от инструментална стомана. Подходящ е за монтаж или демонтаж на маслени филтри на труднодостъпни места. Може да се намери в различни размери. Това допуска използването му при повечето стандартни маслени филтри за автомобили и мотоциклети, които могат да се намерят на пазара.

 

Ключовете за маслен филтър са лесни за ползване – нужно е да се постави ключа върху филтъра и да се завърти. Материалът и конструкцията разрешават прибавяне на голямо усилие на затягане. С помощта на повърхностната защита на ключа той е издръжлив при атмосферни въздействия и механични повреждания.

 

Тричелюстният ключ за маслен филтър демонтира всякакъв вид маслени филтри. Челюстите са оребрени с цел по-добър захват. При работа ключът се приспособява по филтъра, като го пристяга и захваща. Предвиден е за използване в тесни пространства и труднодостъпни места. Инструментът работи двупосочно, което позволява затягане и отвиване на маслени филтри.


Защо да изберете ключ за маслен филтър от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове за маслен филтър, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.