Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове звезди отворени

Отворените ключове звезда са произведени от хром-ванадиева стомана, хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540. Профилът е звезда (шестоъгълен профил).

 

Специалните рязани ключове намират приложение в индустрията за ремонт на хидравлични и пневматични инсталации. Полезни са при работа на места, където не могат да се ползват стандартни ключове (например водопроводни връзки, хидравлични и водни връзки, клапани).

 

В магазини “Баш Майстора“ ще намерите отворени ключове звезди на марките FORCE, HEYCO, TOPMASTER и UNIOR.

 

Защо да изберете отворен ключ звезда от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отворени ключове звезди, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.