Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кофи

Кофата на пръв поглед представлява съд, в който в зависимост от предназначението си се съхранява определено количество вода, разтвор, отпадъци и други. Колкото и незначителен да изглежда този продукт, без него много процеси не биха могли да бъдат осъществени.

 

Кофите намират широко приложение в почистване на помещения, в строителството, в бита, производството, градината и много други. Тяхната практичност и удобство, което осигуряват, ги превръщат в задължителен предмет в почти всяка сфера на дейност.

 

Кофите, освен, че се различават по предназначение, се различават и по вместимост, материал на изработка, форма и по цвят.

 

Видове кофи

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите кофи за почистване на бъркалки, за разтвор, за телфер, за смет с колела, за фугиране, зидарски и метални поцинковани кофи, както и комплекти за фугиране.

 

Най-използвани и разпространени са пластмасовите кофи, защото те са дълготрайни и издръжливи на механични въздействия и влага. Важно е да отбележим, че при продължително излагане на слънчева светлина, якостта на пластмасата намалява. Ако условията го изискват, то по-добре е да насочите вниманието си към металната поцинкована кофа.

 

Защо да изберете кофа от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме различни кофи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.