Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.

Колички

В категорията „Колички“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от колички за инструменти, колички за маркуч, монтьорски колички, палетни колички, колички с платформа, строителни и транспортни колички от водещи производители на достъпни цени.

 

Видове колички

 

Количките за бензинов ъглошлайф превръщат ръчноводими ъглошлайфи в лесни за управление бутащи се машини за рязане. Бързите връзки улесняват монтажа на ъглошлайфа на количката, а дълбочината на рязане се регулира лесно.

 

Количките за апарати за точково заваряване са изключително удобни за притежателите си, с тях се спестява време и усилия. Въртящите се колела и скобите за кабели са допълнителни удобства.

 

Транспортните колички за строителни смеси, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, имат пневматични гуми и застопоряващ механизъм на кофата за изливане на течни материали. За всички операции е необходим само един човек.

 

Монтьорските колички, наречени още автолежанки, намират широко приложение във всеки професионален автосервиз или гараж, както и за любителите на автомобили. Предназначени са за облекчаване на ремонтния процес с цел да осигурят достъп до най-труднодостъпните места под автомобила.

 

Палетните колички са незаменим инвертар, предназначен за транспортиране на палетизирани товари с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи. Намират широко приложение в складове, производствени предприятия, търговски обекти, магазини, печатници и други.

 

Платформените колички са едни от най-разпространените универсални устройства за транспортиране на пакетирани о едрогабаритни товари. Изработват се в различни размери на платформата и различна товароносимост.

 

Строителните колички са незаменим колесен инвертар за всяка строителна или ремонтна площадка, използващ се за транспортиране на строителни материали и смеси като пясък, чакъл, вар, хоросан, цимент или строителни отпадъци.

 

Транспортните колички се използват за транспортиране на тежки товари, кутии и щайги от едно място на друго. Характеризират се с неголеми габарити, което ги прави много маневрени и удобни за използване в тесни пространства като например между рафтове в магазини или стелажи в склад.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.