Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 519 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комбинирани заваръчни апарати

Комбинираните заваръчни апарати са с инверторна технология с микропроцесорно управление за конвенционално и пулсово заваряване тип MIG-MAG, за безгазова тел, MMA и TIG DC заваръчни процеси.

 

Дисплеите на телеподаващите са дигитални и обозначават функции и параметри като избор на газ, избор на функции, напрежението, заваръчния ток, заваръчната тел, проверка на газ и тел и други.

 

При някои видове големият цветен екран показва избрани параметри за фина настройка на заваръчния апарат при даден режим на работна дейност – полярност, вид и дебелина на материала, диаметър на телта, вид на защитния газ, зададените и текущите стойности на напрежението и силата на тока и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите комбинирани заваръчни апарати на марките DECA, RAIDER, DAIHEN VARSTROJ и други.

 

Защо да изберете комбиниран заваръчен апарат от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комбинирани заваръчни апарати, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.