Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти акумулаторни инструменти

За тези, които искат да имат най-необходимите ръчни машини, нужни за конкретната им работа, предлагаме богата гама комплекти акумулаторни инструменти, поставени в удобни пластмасови куфари за лесното им съхранение и транспортиране.

 

В тази подкатегория ще намерите голям избор от акумулаторни комплекти, стиковани за определени цялостни процеси от пробиване до рязане. Предлаганите акумулаторни комплекти в магазини „Баш Майстора“ се състоят от по 2 машини. Най-често в комплект се включват акумулаторни винтоверти и ударни гайковерти.

 

Акумулаторните машини имат широко приложение и разнообразие от възможности за използване. Най-популярните възможности биват врязване, шлифоване, подравнено рязане. Като повечето професионални електрически инструменти, те също имат удобна ръкохватка, която позволява използването на голям брой накрайници и спомага за още по-голямата мултифункционалност на уредите. Главното предимство на мултифункционалните акумулаторни инструменти пред останалите е наличие на батерия, даваща възможност за работа на места без електричество.

 

Приложение

 

Акумулаторните инструменти се използват широко там, където няма електрическа мрежа. Те са автономни и въпреки, че имат ограничено време за работа, могат бързо при необходимост да променят работната зона. Акумулаторните инструменти се ползват с голяма популярност в авторемонтните работилници, строителството, производството на мебели, ремонтните бригади и сред хората, които работят на голяма височина. Използват се и в домашни работилници и домове.

 

Какво предлагат акумулаторните машини?

 

Акумулаторните машини предлагат:

 

  • перфектна комбинация от сила и здравина
  • стегнати размери
  • леко тегло
  • максимален комфорт по време на работна дейност,
  • мобилност и комфорт

 

Възможността за работа на място без кабели и наличие на електроенергия ги прави все по-популярни сред всеки квалифициран или домашен майстор.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.