Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 066 480 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 066 480 Артикула.

Комплекти инструменти - вложки и аксесоари

Гедоре комплектите съдържат вложки и аксесоари, които са изработени от хром-ванадиева стомана. Комплектите обикновено включват вложки вътрешен шестостен, вложки с кръстат накрайник, вложки с външен шестостен, вложки с прав накрайник, вложки с накрайник торкс, вложки вътрешен торкс, реверсивни тресчотки, заключваща система, кардан, Т-образен върток и други.

 

Комплектите вложки, които може да откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“, са изработени от хром-ванадиева стомана или хром-молибден. Включват вложки дванадесетостен, вложки вътрешен шестостен, вложки с накрайник външен торкс и други.

 

Комплектите ръчни инструменти и вложки разполагат с многообразие от инструменти, необходими на всеки професионалист за неговата дейности. Всяко гедоре е окомплектовано с различен брой части в зависимост от нуждите Ви, включващи гаечни ключове, вложки, тресчотки, отвертки, адаптори, клещи, магнитен държат за битове и други.

 

Защо да изберете комплект инструменти – вложки и аксесоари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти инструменти – вложки и аксесоари, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.