Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 195 продукта и наличност над 4 079 830 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 195 продукта в наличност.
4 079 830 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Комплекти отвертки

Комплектът ударни отвертки TOPMASTER e от 6 части. Изработени са от хром-ванадиева стомана. Комплектът съдържа кръстати отвертки и прави отвертки.

 

Гъвкавата отвертка с накрайници FORCE 235 мм е комплект от 8 части., съдържащ шест накрайника и един магнитен държач, прибрани в дръжката на отвертката.

 

Гъвкавата отвертка с накрайници STANLEY 280 мм е комплект от 11 части, съдържащ десет накрайници и един адаптор.

 

Отвертката за накрайници MAKITA 1/4’’-217 мм е комплект от 13 части с удобна двукомпонентна дръжка. Има възможност за съхраняване на 12 броя накрайници и един магнитен удължител в основата на ръкохватката.

 

Отвертката с накрайници BOSCH е комплект от 46 части. С консумативите на BOSCH в практичен куфар за носене имате всичко под ръка. X-Line серията на BOSCH Ви предлага първокласно основно оборудване с най-високо качество.

 

Джобният комплект BOSCH Pocket битове се състои от 10 части. Той съдържа кръстати накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен и реверсивна отвертка с държач за накрайници.

 

Отвертката с накрайници FELO E-Smart 210 мм е комплект от 14 части. Безопасното заключване на отвертката към дръжката като неволно разхлабване е невъзможно.

 

Отвертката с накрайници FELO Magazine Reversiblle 200 мм е комплект от 8 накрайника – кръстати и прави.

 

Отвертката с накрайници FELO Smart е комплект от 13 части. Състои се от 12 двустранни отвертки и двукомпонентна дръжка. Накрайниците са с дължина 160 мм. Дръжката може да стане на Т-образна за по-добър захват и предаване на по-голяма сила.

 

Отвертката с накрайници GADGET 195 мм е комплект от 45 части, съдържащ реверсивна дръжка за накрайници, удължител за накрайници, вложки (различни мм), кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен и накрайници външен квадрат.

 

Отвертката с накрайници STANLEY 160 мм е комплект от 7 части, съдържащ кръстати накрайници, прави накрайници и магнитна отвертка.

 

Отвертката с накрайници STANLEY 160 мм е комплект от 7 части – шест броя накрайници от хром-ванадиева стомана с вътрешно съхранение за лесен достъп и магнитна отвертка. Трите позиции на въртящия пръстен позволяват завинтване, отвинтване и блокиране.

 

Отвертката с накрайници STANLEY от 6 части е с мека гумена дръжка с ромбовиден релеф за удобен и здрав захват. Качествените накрайници осигуряват дълъг живот. Идеална е за жабката в колата и чекмеджето в кухнята.

 

Отвертката с накрайници STANLEY MULTIBIT 260 мм е комплект от 10 накрайници (6 в дръжката и 4 в отделна). Той съдържа кръстати и прави накрайници, накрайници торкс и накрайници квадрат.

 

Отвертката с накрайници WERA Extra Slim 1 e комплект от 16 части, съдържащ кръстати накрайници, прави накрайници, права отвертка фазомер, накрайници торкс, двукомпонентна ергономична дръжка.

 

Отвертката с накрайници WERA Universal 1 е комплект от 16 части, съдържащ кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, права отвертка фазомер и изолирана двукомпонентна ергономична дръжка.

 

Отвертката с накрайници WOLFCRAFT e комплект от 31 части. Накрайниците с магнитен държач са в удобна метална кутия и намират приложение при ремонт на много електроуреди, компютри и др.

 

Т-образната отвертка с накрайници GADGET 227 мм е комплект от 21 части, включващ вложки, кръстати накрайници, прав накрайник, адаптор за вложки, Т-образна дръжка.

 

Часовникарската отвертка с накрайници ERBA e комплект от 37 части, съдържащ кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен, ергономична ръкохватка, удължител.

 

Часовникарската отвертка с накрайници FORCE е комплект от 20 части, съдържащ отвертка със захват вътрешен шестостен, кръстати накрайници, прави накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен, накрайници шестостен с ябълка.

 

Комплектът отвертки ERBA се състои от 6 части, изработени от хром-ванадиева стомана. Той съдържа кръстати и прави отвертки.

 

Комплектът отвертки ERBA е от 6 части, съдържащ различни отвертки торкс.

 

Комплектът отвертки ERBA се състои от 7 части, изработени от хром-ванадиева стомана. Той съдържа прави и кръстати отвертки.

 

Комплектът отвертки FELO Ergonomic е от 5 части. Изключителният ергономичен дизайн на дръжките позволява продължителна работа без натрупване на умора. Дръжките имат отвор за закачане или използване на лост при работа.

 

Комплектът отвертки FORCE се състои от 7 части с високо качество. Ергономичната проектирана двукомпонентна дръжка е с покритие против плъзгане. Отвертките са идеални за труднодостъпни места.

 

Комплектът отвертки FORCE се състои от 8 части, съдържащ кръстати и прави отвертки.

 

Комплектът отвертки FORCE се състои от 6 части – отвертки SD, PH1 и PH2.

 

Комплектът отвертки TOPMASTER е от 6 части, съдържащ кръстати и прави отвертки. Всяка от тях е тествана за изправност индивидуално на 10000V.

 

Комплектът отвертки TOPMASTER се състои от 7 части, включващ кръстати и прави отвертки.

 

Комплектът отвертки WERA е от 7 части. Гамата изолирани отвертки на фирмата Wera Kraftform Plus VDE с многокомпонентна ръкохватка са произведени от висококачествена стомана с лазерно насечени закалени върхове. Те са предназначени за работа под напрежение до 1000V.

 

Комплектът отвертки WERA Kraftform Kompakt W 1 се състои от 35 части. Подходящи са както за ръчни, така и за електрически инструменти.

 

Комплектът отвертки WERA Kraftform Plus 300 XXL се състои от 12 части. Произведени са от висококачествена стомана с лазерно насечени закалени върхове. Специалната маркировка на ръкохватката, включваща вида и размера на отвертката, позволява бързия и точен избор на необходимия ни инструмент. Предназначени са за работа в най-различни ситуации.

 

Комплектът отвертки за електроника ERBA се състои от 7 части. Той съдържа прави и кръстати отвертки.

 

Комплектът отвертки за електроника FELO S240 се състои от 6 части. Ергономичните дръжки са с мек кожух и вадеща се капачка. Отвертките са произведени от хром-ванадиева молибденова стомана с черен връх.

 

Комплектът отвертки за електроника FERVI се състои от 16 части, съдържащ кръстати отвертки, прави отвертки, отвертки шестостен, отвертки вътрешен шестостен.

 

Комплектът за електроника STANLEY се състои от 10 отвертки SB/PH със ствол от висококачествена стомана и намагнетизиран връх за по-лесно захващане на винтовете.

 

Комплектът отвертки за електроника STANLEY се състои от 34 части, съдържащ битове и отвертки, изработени от хром-ванадиева стомана с ергономична антиплъзгаща дръжка с двукомпонентна изолация.

 

Комплектът отвертки за електроника STANLEY се състои от 6 части. Дръжките с въртяща се глава осигуряват прецизност и достъп.

 

Комплекти отвертки на водещите марки NAREX и UNIOR може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.