Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Комплекти отвертки

Комплектите ударни отвертки са изработени от хром-ванадиева стомана и съдържат кръстати и прави отвертки.

 

Отвертките за накрайници имат възможност за съхранение на различен брой накрайници и един магнитен удължител в основата на ръкохватката.

 

Джобните комплекти съдържат кръстати накрайници, накрайници торкс, накрайници шестостен и реверсивна отвертка с държач за накрайници.

 

Комплектът отвертки имат ергономично проектирана двукомпонентна дръжка с покритие против плъзгане. Отвертките са идеални за труднодостъпни места.

 

Комплектите отвертки за електроника са с ергономични дръжки с мек кожух и вадеща се капачка. Отвертките са произведени от хром-ванадиева или молибденова стомана.

 

Защо да изберете комплект отвертки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти отвертки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.