Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 303 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 303 192 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за бойлер

Комплектът за бойлер е подходящ за бетон, плътен циментов блок, глинени тухли и др. Служи за закрепване на бойлери и електрически нагреватели. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете комплекти за бойлер на марката FRIULSIDER.

 

Комплектът за монтаж на бойлер FRIULSIDER 61700 10/8x65 мм се състои от две поцинковани Г-образни куки и два дюбела. Подходящ е за бетон, плътен циментов блок, газобетон, плътна тухла, кух лек циментов блок и др. Подходящ е за закрепване на бойлери и електрически нагреватели.

 

Комплектът за монтаж на бойлер FRIULSIDER 61700 12/10x75 мм се състои от две поцинковани Г-образни куки и два дюбела. Подходящ е за плътен камък, глинена тухла с клетки, тухла шестоъгълни клетки и др. Служи за закрепване на бойлери и електрически нагреватели.

 

Комплект за монтаж на бойлер FRIULSIDER 61700 14/10x120 мм се състои от две поцинковани Г-образни куки и два дюбела. Подходящ е за бетон, плътен циментов блок, газобетон, плътна тухла, кух лек циментов блок и др. Служи за закрепване на бойлери и електрически нагреватели.

 

Комплектът за монтаж на бойлер FRIULSIDER 61700 14/10x95 мм се състои от две поцинковани Г-образни куки и два дюбела. Подходящ е за плътен камък, глинена тухла с клетки, тухла шестоъгълни клетки и др. Служи за закрепване на бойлери и електрически нагреватели.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от дюбели за всякакви строителни дейности.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.