Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 366 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 366 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за огледало

Комплектът за огледало може да закрепва огледала, които ще се подменят. Към него има универсален дюбел TRI, което дава по-сериозна здравина на прикрепването. Прозиращите кламери осъществяват прикрепването подходящо за наблюдаване.

 

Защо да изберете комплект за огледало от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти за монтаж на огледало, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.