Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 302 792 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 302 792 Артикула.
Подреди по
Резултати

Конусни и степенчати свредла за метал

Конусните свредла за метал са предназначени за безстъпален пробив и разпробиване на отвори в тръби и др. Стъпаловидните свредла осигуряват гладък пробив без чепове в няколко диаметъра с едно свредло. Идеални са за почистване, пробив на кръгли отвори и уголемяване на вече готови отвори.

 

Конусното свредло за метал BUCOVICE TOOLS 10-40 мм е изработено от HSS стомана. Подходящо е за безстъпален пробив и разпробиване на отвори в тръби и др.

 

Степенчатото свредло за метал BOSCH 6-39 мм осигурява гладък пробив без чепове в няколко диаметъра с едно свредло. Идеално е за почистване, пробив на отвори (кръгли) и уголемяване на вече готови отвори. Не е необходимо по-отрано маркиращо пробиване, защото кръстатозаточеният връх позволява лесно стартиране.

 

Степенчатото свредло за метал BUCOVICE TOOLS 4-20 мм е предназначено за цветни метали и др.

 

Степенчатото свредло за метал BUCOVICE TOOLS 6-30 мм е изработено от HSS стомана. Подходящо е за цветни метали, пластмаса и др.

 

Степенчатото свредло за метал BUCOVICE TOOLS 6-38 мм е предназначено за ламарина от стомана и др. Изработено е от високоскоростна стомана.

 

Степенчатото свредло за метал VASBY 4-20 мм намира приложение при пробив и разширяване на отвори в метални плочи и други меки материали. Работният диаметър на свредлото постепенно се увеличава от върха към опашката стъпаловидно, като всяко стъпка пробива отвор с по-голям диаметър от предишния.

 

Степенчатото свредло за метал VASBY 4-32 мм е предназначено за пробив на отвори с различен диаметър. Той постепенно се повишава от върха към опашката стъпаловидно.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете свредла за метал с опашка SDS-plus, центрови свредла за метал и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.