Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 789 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 789 Артикула.
Подреди по
Резултати

Конусни и степенчати свредла за метал

Конусни свредла за метал

 

Конусните свредла за метал са предназначени за безстъпален пробив и разпробиване на отвори в черни и цветни метални листове, профили и тръби, месинг и алуминий, неръждаема стомана, пластмаса.

 

За да се осигури най-добър живот на този вид свредла се препоръчва използването на охлаждаща течност при високоскоростни инструменти.

 

Степенчати свредла за метал

 

Степенчатите свредла осигуряват гладък пробив без чепове в няколко диаметъра с едно свредло. Изработени са от високоскоростна HSS стомана. Идеални са за почистване, пробив на кръгли отвори и уголемяване на вече готови отвори. Подходящи са за цветни метали, пластмаса, ламарина от стомана и други.

 

Не е необходимо по-отрано маркиращо пробиване, защото кръстатозаточеният връх позволява лесно стартиране. Работният диаметър на свредлото постепенно се увеличава от върха към опашката стъпаловидно, като всяко стъпка пробива отвор с по-голям диаметър от предишния.

 

Защо да изберете конусно и степенчато свредло за метал от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме конусни и степенчати свредла за метал , като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.