Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 467 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 467 Артикула.
Подреди по
Резултати

Конусни райбери

Конусните райбери се използват за обработване на конусни отвори – базиращи отвори на инструменти (морзов и метричен конус, отвор с конусност 1:50), конусни отвори за щифтове, отвори за конусни резби и други.

 

Ръчните райбери са изработени по стандарт DIN 206 от легирана HSS стомана. Те служат за обработване на точни цилиндрични отвори след предварително пробиване, зенкероване или разстъргване в детайли от стомана и стоманени легирани и нелегирани отливки, чугуни, леки и цветни метали, изкуствени материали и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите конусни райбери с различни размери.

 

Защо да изберете конусен райбер от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме конусни райбери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.