Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 622 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 622 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Кръстати отвертки захват PH

Кръстатата отвертка със захват PH е с ергономичен дизайн на дръжката, което намалява умората при работа и увеличава производителността. Отвертката е произведена в съответствие с европейски стандарти за качество, което гарантира безпроблемна работа и удължен период на използване.

 

Кръстатите отвертки захват PH са висококачествено изработени от хром-ванадиева или хром-ванадиум-молибденова стомана, придаващи голяма здравина. Дръжките им са с ергономичен дизайн, който води до по-малко умора при работа и по-голяма производителност.

 

Прецизният размер и хром-ванадиевата стомана осигуряват висока якост на усукване и дълъг експлоатационен живот.

 

Защо да изберете кръстата отвертка захват PH от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кръстати отвертки захват PH, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.