Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кръстати отвертки захват PZ

Кръстатите отвертки захват PZ са изработени от висококачествена стомана. Имат специален слой, предпазващ от ръжда и замърсяване. Притежават удължена форма на тялото за използване при труднодостъпни болтове.

 

Ръкохватката предлага оптимален захват, а специалният подсилен накрайник е за тежки натоварвания. Подходящи са както за любители, така и за професионалисти.

 

Кръстатата отвертка e подходяща за монтаж и ремонт при трудни условия. Притежава специално покритие, предпазващо от корозия, замърсяване и ръжда.

 

Защо да изберете кръстата отвертка захват PZ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кръстати отвертки захват PZ, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.