Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 040 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 040 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лентови шлайфмашини

Електрическите лентови шлайфмашини са идеално решение за обработка на различни повърхности. Те са подходящи за почистване на метла, дърво, пластмаса и за плоско шлифоване и заглаждане.

 

Лентовият шлайф се състои от двигател, който върти двойка барабани, върху които е монтирана непрекъсната лента от шкурка.  

 

Машините за шлайфане биват ръчни и стационарни.

 

При ръчните модели електроинструментът се движи върху повърхнината на обработвания детайл.

 

Какво трябва да знаем за лентови шлайфмашини?

 

Удобен е  за всякаква дейност от изработка на рамки за снимки, та чак до ремонт на мебели. Освен това лентовият шлайф може да отстрани слоеве боя и лак от всяка повърхност. С негова помощ можем да вдъхнем нов живот на старите мебели в дома си без да инвестираме в закупуване на друго обзавеждане. Няма съмнение, че един такъв инструмент ще се превърне във Ваш верен приятел.

 

Как да изберем правилния електрически лентов шлайф?

 

Пазарът е залят от разнообразни предложения, поради което при избора на лентов шлайф трябва да обърнете внимание на техническите характеристики и да изберете такъв, който да отговаря на Вашите специфични нужди.

 

Електрическият шлайф се ползва най-често в начален етап на шлифоване или за бързо премахване на материал, защото лентовата шкурка има агресивно въздействие върху дървесината.

 

Подходящ е за отстраняване на бои и лакове, както и облицовки от дърво. Сдобит е с фина шкурка и може да се ползва за осъществяване на напълно гладка повърхност.

 

Шлифоването на дърво образува голямо количество дървени стърготини и прах. Затова лентовите електрически шлайфмашини са оборудвани с вид система за събиране на праха. Може да бъде филтърна торба или конектор за изсмукване чрез прахосмукачка.

 

Защо да изберете електрическа лентова шлайфмашина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални шлайфмашини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.