Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 650 Артикула.

Лепящи ленти и тикса

В категорията „Лепящи ленти и тикса“, на нашия сайт и в магазините на „Баш Майстора“, предлагаме разнообразие от алуминиеви и монтажни ленти, изолирбанд и много други.

 

Видове лепящи ленти и тикса

 

Алуминиевите ленти са предназначени за голям брой дейности. Те са с изключително качество, дебелина и залепващи свойства. Издръжливи са на различни климатични условия и може да се използват до температури от 80°C.

 

Армираното тиксо/хоби лентите са супер здрави с памучна текстилна оплетка. Създадени са за множество различни приложения – скрепване, бандажиране, защита, задържане, ремонти.

 

Двойнозалепващите ленти са особено подходящи за различни повърхности – могат да се използват върху различни боядисани повърхности, плочки, дърво, хладилници, в автомобили.

 

Изолирбандът намира широко приложение – най-често се използва от електротехници и други подобни професии. Той бива няколко вида – PVC, текстилен и каучуков. Използва се за свързване, маркиране и ремонт на кабели, за външна изолация на кабели и проводници, за създаване на защитна обвивка.

 

Лентите за клещи за връзване са необходим консуматив за всеки един апарат за връзване на лозя и растения. Уредите за връзване на лозя и растения работят с два консуматива – лента и телчета, които се предлагат отделно.

 

Монтажните ленти могат да се използват при външни условия. Запазват 50% от първоначалната си якост. Устойчиви са на UV и пластификатори.

 

Тиксото е материалът, който се използва възможно най-широко от момента на създаването си до днешни дни. Тиксото върши чудесна работа в ежедневието, ремонтните, строителните, автобояджийските и опаковъчните дейности.

 

Защо да изберете кош и платформа за строителни колички от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кошове и платформи за строителни колички, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.