Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от LOCTITE

Корпорацията Loctite е създадена през 1953 г. в приземната лаборатория на колеж Тринити от д-р. Кребле (Хартфорд, Кънектикът.) Този инициативен професор по химия разработва система за втвърдяване на уникална смола в отсъствие на въздух – анаеробен уплътнител.

Loctite прави своя официален публичен дебют на пресконференцията на Университетския клуб в Ню Йорк, състояла се на 26 юли, 1956 г. Обещанието за решаване на многогодишния проблем с разхлабените гайки и болтове в машините и съоръженията – проблем, считан за нерешим от клиентите  – създава небивал интерес и води до огромно количество запитвания.

През 1960 г. цианакрилатите, известни също като CA или “Superglue”, изключително бързи, еднокомпонентни, втвърдяващи при стайна температура индустриални лепила са добавени към гамата на Loctite. Последват ги силикони, епоксидни, акрилати и по-нови поколения Loctite анаеробни и цианакрилатни технологии и продукти.

По време на цялата си история, Loctite непрестанно създава пазари, чрез разкриване на възможности, за чието съществуване никой не подозира. От самото си създаване, базирано на продукт, който решава "нерешим" проблем, Loctite непрестанно постига успехи чрез постоянно иновиране.

През 1997 г. Loctite става част от Хенкел и се налага като водеща марка на компанията.

 

В наши дни за създаване на добавена стойност не е достатъчно едно отлично продуктово портфолио. Вие имате нужда от партньор, който разбира Вашия бизнес и Вашите продукти, който развива нови производствени техники, заедно с Вас оптимизира производствения процес и създава майсторски системи и решения.

Партньор, който може да има истински принос в създаването на дълготрайна стойност за Вас: Хенкел - световен лидер на пазара на лепила, уплътнители и продукти за обработка на повърхността. Обърнете се към нашата уникална и богата продуктова гама, възползвайте се от предимствата на нашия опит и си гарантирайте максимална надеждност в производствения процес. Глобалната индустрия задоволява специфичните си нужди за производство и поддръжка от един доставчик.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.