Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лопати

Използването на лопати е неизбежно в някои сфери на дейност. Всяка една от лопатите, които предлагаме, са предназначени за определен вид дейност.

 

Лопатите намират приложение както в строителството, така и в много други дейности като земеделието и други. Разнообразието от лопати, което се предлага на пазара, е голямо. Те се различават както по големина и форма, така и по предназначение.

 

Земеделската лопата е един от най-важните и нужни ръчни инструменти. Тя е задължителна за всеки градинар, овощар или зеленчукопроизводител. В зависимост от работата, която трябва да се върши, почвата, в която ще се копае и, разбира се, предпочитанията на работещия, днес се предлагат много видове земеделски лопати – прави и заострени, по-тежки или по-леки, някои дори с телескопични дръжки.

 

Видове лопати

 

  • Криви лопати с дръжка
  • Криви лопати без дръжка
  • Прави лопати с дръжка
  • Прави лопати без дръжка

 

Кривите лопати намират приложение не само в строителството, но и в други дейности. Подходящи са за градината – за разрохкване на почвата, за изкопаване на зеленчуци, засаждане и пресаждане, дори и за изкопаване на дупки.  Остриетата на лопатата са заточени за по-добро проникване в камениста, глинеста и твърда почва.

 

Правите лопати намират приложение не само в строителството, но и в други дейности. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете прави лопати с дървена дръжка, които са подходящи за всеки строителен обект или за работа в градината.

 

Защо да изберете лопата от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме различни лопати, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.