Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 303 192 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 303 192 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лопати

В категория „лопати“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от лопати с различна големина и форма на достъпни цени.

 

Използването на лопати е неизбежно в някои сфери на дейност. Всяка една от лопатите, които предлагаме са предназначена за определен вид дейност. Лопатите се използват както в строителството, така и в много други дейности като земеделието и т.н. Разнообразието от лопати, предлагащи се на пазара е голямо, те се различават както по големина и форма, така и по предназначение. В магазини Баш Майстора ще откриете строителни лопати - криви лопати с дръжка и криви лопати без дръжка, земеделски лопати - прави лопати с дръжка и прави лопати без дръжка. Земеделската лопата е задължителна за всеки градинар, овощар или зеленчукопроизводител. В зависимост от работата, която трябва да се върши, почвата, в която ще се копае и, разбира се, предпочитанията на работещия, днес на пазара има много видове земеделски лопати – прави и заострени, по-тежки или по-леки, някои дори с телескопични дръжки. В магазини Баш Майстора ще откриете и крива въглищарска лопата с дълга дървена дръжка, българско производство, подходяща за всеки строителен обект или за работа в градината с размери – дължина: 144 см. и ширина: 23 см.

 

Лопати криви с дръжка:

 

Кривите лопати намират приложение не само в строителството, но и в други дейности. В магазини Баш Майстора ще откриете крива лопата с дървена дръжка, българско производство, която е подходяща за всеки строителен обект или за работа в градината.

 

В магазини Баш Майстора също така ще откриете и земеделска крива лопата с дръжка FISKARS 80 см, произведена в Германия, която е изработена от висококачествена стомана и може да поеме голямо натоварване, дръжката е от твърда пластмаса, приятна на допир и осигурява удобна работа без умора. Лопатата е подходяща за градината – за разрохкване на почва, за изкопаване на зеленчуци, засаждане и пресаждане, дори за изкопаване на дупки. Компактните й размери – дължина 80 см, широчина 19.5 см я правят изключително подходяща за съхранение в багажника на автомобила. Главата на лопатата е заварена за дръжката, което гарантира здравината на инструмента. Остриетата на лопатата са заточени за по-добро проникване в камениста, глинеста и твърда почва.

 

Лопати криви без дръжка:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете крива лопата YAPARLAR без дръжка, произведена в Турция, закалена с отвор за дръжка ф 40 мм. и с размери - дължина: 28 см, ширина: 21,5 см и дебелина: 0,17 см. Също така отделно предлагаме и дръжка за нея - дървен сап за лопата 125 см.

 

Лопати прави с дръжка:

 

Правите лопати намират приложение не само в строителството, но и в други дейности. В магазини Баш Майстора ще откриете права лопата с дървена дръжка, българско производство, която е подходяща за всеки строителен обект или за работа в градината.

 

Лопати прави без дръжка:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете права лопата YAPARLAR, произведена в Турция, закалена с отвор за дръжка ф 40 мм. и с размери - дължина: 28 см, ширина: 22,5 см и дебелина: 0,2 см.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.