Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 769 806 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 769 806 Артикула.

Лопатки и тави за заглаждане на бетон

Заглаждащите лопатки за бетон се наричат още перки за пердашки. На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите заглаждащи лопатки с различна дължина на водещи марки, както и комплекти.

 

Понякога перките за пердашки са оборудвани с подсилена скоростна кутия, маховик със самостоятелно окачване – за лесна и удобна работа в тесни места и ъгли, с метод за регулиране височината на дръжката, както и ъгъла на атака на лопатките.

 

Тави за заглаждане на бетон

 

Тавите за заглаждане на бетон са консуматив за пердашките и незаменима част при шлайфането на бетона. Те са сменяеми тави, които се поставят на пердашките така, че да можете да пердашите бетона, докато е все още мокър.

 

Когато се използват правилно по традиционните методи тавите за пердашки ще подобрят отклонението и неравностите по повърхността. Пердашенето с тава натиска бетона и изважда водата от по-дълбоката част на бетона.

 

Защо да изберете лопатка и тава за заглаждане на бетон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лопатки и тави за заглаждане на бетон, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.