Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 452 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 452 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнетизатори и магнити

Магнетизаторите служат за магнетизиране и демагнетизиране на отвертки. Принципът на работа на магнетизатора се състои в магнетизиране на острието на отвертката, така че винта да „залепва“ към него.

 

Процесът се осъществява чрез прекарване на върха и стеблото на отвертката през отвора на магнетизатора, отбелязан със знак „+“, след което отвертката се магнетизира моментално.

 

В зависимост от околностите, където ще се ползва отвертката, се определя и продължителността на намагнитването й. Намагнитените отвертки се използват на тесни и ограничени пространства, където винтът няма възможност да се постави с ръка в дупката, в която трябва да се завие.

 

С намагнитена отвертка винтът се поставя с върха на отвертката и се завива, по същият начин стои въпроса и с развиването и изваждането му. Те са предпочитани за изваждане на пропуснат дребен елемент от недостижимо за ръцете място.

 

Защо да изберете магнетизатор и магнит от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме магнетизатори и магнити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.