Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 053 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 053 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнетизатори и магнити

Магнетизаторите служат за магнетизиране и демагнетизиране на отвертки. Принципът на работа на магнетизатора се състои в магнетизиране на острието на отвертката, така че винта да "залепва" към него. Процесът се осъществява чрез прекарване на върха и стеблото на отвертката през отвора на магнетизатора, отбелязан с знак „+“, след което отвертката се магнетизира моментално. В зависимост от околностите, където ще се ползва отвертката, се определя и продължителността на намагнитването й. Намагнитените отвертки се използват на тесни и ограничени пространства, където винтът няма възможност да се постави с ръка в дупката, в която трябва да се завие. С намагнитена отвертка винтът се поставя с върха на отвертката и се завива, по същия начин стои въпроса и с развиването и изваждането му. Те са предпочитани за изваждане на пропуснат дребен елемент от недостижимо за ръцете място. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите магнетизатори и магнити на марките MAKITA, UNIOR и др.

 

Магнетизаторът MAKITA Mag booster позволява мигновено завиване на винтове без ползването на магнитен държач, като намагнетизира накрайника. Осигурява 17 пъти по-голяма магнитна сила в сравнение със стандартните магнитни накрайници.

 

Магнетизаторът за отвертки и накрайници WERA служи за магнетизиране и демагнетизиране на отвертки.

 

Магнетизаторът и размагнитизаторът NAREX служат за магнетизиране и демагнетизиране на отвертки. Подходящи са за отвертки и накрайници.

 

Магнетизаторът и размагнетизаторът UNIOR е изработен от пластмаса ABS. Ползвайте магнетизатор, за да магнетизирате върха на отвертката, така че винтът да „залепне“ към него. Немагнитените отвертки са предпочитани за изваждане на пропуснат дребен елемент от недостижимо за ръцете място.

 

Магнитът за колан Screwmagnet 67 мм е с носеща сила от 11.3 кг и е с клипс за колан.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от общи ръчни инструменти на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.