Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 040 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 040 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнитни призми

Магнитните призми са изработени от стабилно стоманено тяло със занитен мощен магнит. Устойчиви са при работа под ъгъл 45°, 90° и 135°.

 

Използват се за позициониране на детайлите без придържане при заваряване или запояване на черни метали. Магнитните призми са подходящи за употреба по време на заваряване на черни метали, като позволяват сигурно позициониране на детайла без придържане.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите магнитни призми на марките DECA, ESAB, FERVI и RAIDER.

 

Защо да изберете магнитна призма от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме магнитни призми, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.