Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 558 продукта и наличност над 3 744 873 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 558 продукта в наличност.
3 744 873 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнитни призми

Магнитните призми са изработени от стабилно стоманено тяло със занитен мощен магнит. Устойчиви са при работа под ъгъл 45°, 90° и 135°.

 

Използват се за позициониране на детайлите без придържане при заваряване или запояване на черни метали. Магнитните призми са подходящи за употреба по време на заваряване на черни метали, като позволяват сигурно позициониране на детайла без придържане.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще намерите магнитни призми на марките DECA, ESAB, FERVI и RAIDER.

 

Защо да изберете магнитна призма от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме магнитни призми, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.