Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 077 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 077 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.
Подреди по
Резултати

Макетни ножове

В категория „макетни ножове“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от макетни ножове от водещи производители на ниски цени.

 

Изборът на подходящ макетен нож с остри резци е определящ в зависимост от неговото приложение и спестява време и нерви. В днешно време макетните ножове намират широко приложение в много домакинства, работилници, строителни обекти. С тях се осъществяват всякакви дейности по рязане на различни материали. Макетните ножове са много удобни, леки, икономични и изключително лесни за употреба.

 

Макетният нож, наричан още строителен нож е практичен и необходим навсякъде. Характерно за всички макетни ножове е изваждащото се острие, което може да се фиксира на избрана дължина. Особено характерно е липсата на необходимост от заточване. Острието на макетния нож се състои от множество малки остриета, свързани в една пластина. Предпочитани са поради факта, че при изхабяване и затъпяване на острието, се отчупва и на негово място се поставя ново острие.

 

Макетните ножове се използват от много майстори, дизайнери, строители, занаятчии и домакини за рязане на картон, хартия, полистирол, кожа, тънка пластмаса, за отстраняване на изолация от проводници и други дейности.

 

Според материала, от който е изработен корпуса се делят на пластмасови или метални. Тези два параметъра са най-определящи при избора на строителен нож. При ремонти дейности е препоръчително да се използват макетни ножове с ширина на острието 18 мм, тези ножове се наричат още строителни ножове, за разлика от по-малките модели, които са по-често използвани за домашни употреба.

 

Материалът при макетните ножове е от значение. Макетният нож, или по-скоро тялото му, може да бъде направен от пластмаса или метал. Пластмасата, разбира се, ще бъде по-евтина, но не е много издръжлива. Ако се нуждаете от макетен нож за домашна употреба, можете да използвате и макетен нож с пластмасов корпус, но за професионални майстори - ножовете в метален корпус са по-практичен, безопасен и надежден вариант.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от макетните ножове - пластмасови или метални, с ширина на острието от 9 мм, 18 мм и 25 мм, с трапецовидно прибиращо се или фиксирано острие, с пластмасов или метален водач и дължина от 130 до 210 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.