Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маламашки

В категория "маламашки" в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от маламашки с различно предназначение. 

 

Маламашките са неразделна част от зидаро-мазаческите и строителни дейности.

 

Гъби за маламашка:

 

Сменяемите гъби за маламашка за почистване от строителни разтвори са подходящи за ергономичната ръкохватка. Гъбите могат да са с различно ниво на поглъщане и устойчивост на износване, както и удобна и сигурна система за прикрепяне, а моделите Plus имат прорези за увеличаване на поглъщането на мръсотията.

 

Маламашки тип гъба за почистване на строителни разтвори:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете маламашки подходящи за почистване на строителни разтвори тип гъба, които представляват удобна и сигурна система от ергономични ръкохватки и гъби за маламашка. Гъбите за маламашка се предлагат с различна степен на поглъщане и устойчивост на износване. Някои от моделите имат допълнителни прорези, които увеличават поглъщаемостта на гъбата.

 

Маламашки за фугиране:

 

Отличителна черта на маламашките за фугиране на фаянс, теракота и гранитогрес в сравнение с останалите строителни варианти е, че те са изработени от обикновена или пореста устойчива гума или каучук. Освен това маламашките за фугиране са леки, което е особено важно при фугирането на плочки с голяма площ.

 

Маламашки за лепило:

 

Те са инструменти, които широко се използват в строителството и ремонтните дейности. С тяхна помощ се заглаждат и оформят повърхности, обработвани със строителни разтвори. В магазини Баш Майстора ще откриете маламашки за лепило – обикновени и иноксови с пластмасови дръжки с Г-образна форма. Типичната особеност на маламашките за лепило е назъбването, което имат, като в зависимост от едрината на зъбите, се получава различна широчина на лепилната ивица. Маламашките за лепило, които предлагаме са с едрина на зъбите от 6х6 до 12х12 мм, и с размери от 280х120 до 320х120 мм.

 

Маламашки за мазилка (пердашки):

 

Този инструмент се използва за нанасяне и разпределение на различни строителни разтвори по стени, тавани и подове. С нейна помощ се заглаждат и шевове, и неголеми неравности. Най-често се използват металните маламашки, като в общия случай тяхната форма е правоъгълна, с метална или дървена дръжка. В магазини Баш Майстора ще откриете маламашки за мазилки – прави метални и от инокс, както и метални с Г-образна форма за външни ъгли.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.