Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 048 продукта и наличност над 4 207 081 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 048 продукта в наличност.
4 207 081 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маламашки

Маламашките са неразделна част от зидаро-мазаческите и строителни дейности. Използват се за нанасяне и разпределение на различни строителни разтвори по стени, тавани и подове. С тяхна помощ се заглаждат шевове и неголеми неравности.

 

Видове маламашки

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ предлагаме гъби за маламашка, маламашки тип гъба за почистване на строителни разтвори, маламашки за фугиране, маламашки за лепило, маламашки за мазилка (пердашки).

 

Сменяемите гъби за маламашка за почистване от строителни разтвори са подходящи за ергономичната ръкохватка. Гъбите могат да са с различно ниво на поглъщане и устойчивост на износване, както и удобна и сигурна система за прикрепяне, а моделите Plus имат прорези за увеличаване на поглъщането на мръсотията.

 

Маламашките тип гъба са подходящи за почистване на строителни разтвори. Те представляват удобна и сигурна система от ергономични ръкохватки и гъби за маламашка. Гъбите за маламашка се предлагат с различна степен на поглъщане и устойчивост на износване. Някои от моделите имат допълнителни прорези, които увеличават поглъщаемостта на гъбата.

 

Отличителната черта на маламашките за фугиране на фаянс, теракота и гранитогрес в сравнение с останалите строителни варианти е, че те са изработени от обикновена или пореста устойчива гума или каучук. Освен това маламашките за фугиране са леки, което е особено важно при фугирането на плочки с голяма площ.

 

Маламашките за лепило се използват широко в строителството и ремонтните дейности. С тяхна помощ се заглаждат и оформят повърхности, обработвани със строителни разтвори. Типичната особеност на маламашките за лепило е назъбването, което имат, като в зависимост от едрината на зъбите се получава различна ширина на лепилната ивица.

 

Пердашките се използват за нанасяне и разпределение на различни строителни разтвори по стени, тавани и подове. С тяхна помощ се заглаждат шевове и неголеми неравности. Най-често се използват металните маламашки, като в общия случай тяхната форма е правоъгълна, с метална или дървена дръжка.

 

Защо да изберете маламашка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме маламашки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.