Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 962 134 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 962 134 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за връзване на арматура

Машините за връзване на арматура имат максимална ефективност, гарантирано качество и отлична цена. Подходящи са за завързване на оплетка от бетон и тръби за подово отопление, PVC тръба за армировка и хващане на огради от тел. Тези машини повишават в пъти продуктивността на строителната работна площадка.

 

Машините за връзване на арматурна тел са с шест степени на силата на затягане и лесно презареждане на консуматива. Някои видове имат вградена функция за автоматично изключване за удължаване живота на батерията, както и възможност за регулиране на броя навивки при завързване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите машини за връзване на арматура на марките MAKITA и MAX.

 

Защо да изберете машина за връзване на арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дървени стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.