Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 548 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 548 Артикула.

Метални кофражни системи

Кофражните системи са форми, които се използват в строителството за временно поддържане и формиране на бетонни конструкции като стени, колони, плочи и други елементи. Съставени са от кофражни модули, които позволяват бързо извършване на монтаж и демонтаж и осигуряват високо качество при изливане на бетона.

 

Металните кофражни системи повишават качеството на изпълнение на строителните проекти, повишават ефективността, като се елиминират трудоемките процеси. Икономически са изгодни, допринасяйки за намаляване на разходите за единица площ. Кофражните системи предоставят възможност за по-качествена работа на строителната площадка, като максимално увеличава техническата и икономическата ефективност.

Видове метални кофражни системи

  • Лек алуминиев рамков кофраж за стени и колони

 

Лекият алуминиев рамков кофраж за стени и колони се използва при необходимост за изливане на прави ъгли на строителната площадка. С помощта на този панел е доста лесно да настроите кофража, за да пасне на прави ъгли или Т-образни стени с различна дебелина. 

 

Кофражната система е изработена от панели с алуминиева рамка и шперплат, която е подходяща да се носи на ръце. В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси на рязане, пробиване и заваряване.

 

  • Олекотен метален рамков кофраж за стени и колони

 

В основната рамка на олекотения метален кофраж за стени и колони е използван специално оформен стоманен профил S420 MC с висока стойност на устойчивост на огъване, проектиран от Welser Profile. За повърхностите на панелите се използва шперплат от бреза.

 

С перфорирани профили, използвани в панелите, кофражът за стени и колони от всякакъв размер може лесно да се регулира. Кофражната система е проектирана в съответствие с налягане на бетона 40 Kn/m2. Стоманените продукти се почистват с пясъкоструене преди боядисване заради индустриалното химическо масло.

 

  • Тежкотоварен метален рамков кофраж за стени и колони

 

Тежкотоварният метален рамков кофраж е система от панели със стоманена рамка и шперплат, която е подходяща да се пренася с кран. Основната рамка на системата използва специално оформен стоманен профил S355 MC с висока устойчивост на огъване, разработен от Welser Profile.

 

За повърхност на панелите е използван шперплат от бреза. В производството на тези платна се прилагат роботизирани процеси на рязане, пробиване и заваряване. Перфорираният профил, използван в тежкотоварния метален рамков кофраж, е снабден с отвори на всеки 5 см, благодарение на което кофражът може лесно да се регулира.

 

Защо да изберете метална кофражна система от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метални кофражни системи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.