Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 518 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 518 Артикула.
Подреди по
Резултати

Метли и четки за почистване

Метлата е основно средство за поддържане на чистота, също така е лека, удобна и практична. Основното ѝ предназначение е за почистване на подове, алеи, пътеки, тротоари и други.

 

В днешно време в домакинството приложението на метлата е заменено от прахосмукачката, но не изцяло. Понякога се налага използването на метла за не толкова фино почистване като почистването на балкона, стълбището или стълбищната площадка например.

 

Метлата също така е често използвана в двора – за почистване на алеята и пътеките в градината, тротоара пред къщата и други. Намира широко приложение и в обществените фирми за почистване на улици, площи и тротоари, както и на строителните и ремонтни обекти.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете метли с дръжка и без, както и подходящи за асфалт и бетон. Възползвайте се сега от нашите предложения!

 

Защо да изберете метла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метли, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.