Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мишени за лазерни нивелири

Mишените за лазерни нивелири са подходящи за всички ротационни лазери или лазерни инструменти. Имат прикрепящи магнити и двойна скала и се използват при ниски тавани.

 

Магнитните мишени за лазерен нивелир на марката MILWAUKEE са с висококонтрастна отразяваща повърхност за използване със зелени лазери. Х-дизайнът осигурява бърза обратна връзка за центриране, която насочва линията към центъра, което прави процесът на подравняване по-бърз.

 

Магнитната мишена за лазерен нивелир LASERLINER е с адхезионни (прикрепящи) магнити и двойна скала. Използва се при ниски тавани и е подходяща за всички ротационни лазери или лазерни инструменти.

 

Повечето са подходящи за по-добро отразяване на лазерния лъч, например за работа на открито или върху тъмни повърхности.

 

Защо да изберете мишена за лазерен нивелир от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме мишени за лазерни нивелири, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.