Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 098 продукта и наличност над 4 302 579 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 098 продукта в наличност.
4 302 579 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мистрии

В категория „мистрии“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от мистриимистрии прави за мазилка, мистрии със заоблен връх и мистрии трапец от водещи производители на ниски цени.

 

Мистрията представлява зидарски инструмент, който представлява плоска желязна лопатка и се използва за гребане, нанасяне и изравняване на цимент, хоросан, мазилка и други строителни материали, както и оформяне на „шевове“ между тухли. Формата на мистриите обикновено наподобява лопатка, а ръкохватката им се намира на по-високо ниво от работната част на инструмента и може да бъде дървена, пластмасова или гумена. Работната част на мистрията се изработва от дебел лист метал, поради факта, че често се налага повдигането на тежък строителен разтвор с инструмента. Мистриите, които ще откриете в магазини Баш Майстора се предлагат с различна форма, която определя и предназначението им.

 

Мистрии прави за мазилка:


В магазини Баш Майстора ще откриете прави мистрии за мазилка с марка HARDY, PIK TOOLS и TOPMASTER с дължина от 60 до 180 мм, обикновени и иноксови.

 

Мистрии със заоблен връх:

 

Мистрията със заоблен връх е напълно достатъчна за дребни ремонти и строителни дейности с неголям обем. Тя е класическият инструмент, използван в зидаро-мазаческите дейности, когато е необходимо да се нанесе някакъв вид строителен разтвор. Освен това с нея могат да се почистват, разбъркват и заглаждат всякакъв вид строителни разтвори.
В магазини Баш Майстора ще откриете мистрии със заоблен връх с марка PIK TOOLS, TOPMASTER и АМЦ МЕТАЛ и размери от 85х160 мм до 100х200 мм.

 

Мистрии трапец:

 

Мистрията трапец се използва най-често при голям обем от зидаро-мазаческата работа. С трапецовидната й форма може лесно да се смеси и нанесе готов циментов разтвор, да се сложи между тухлите или да се премахне излишъкът от разтвор от фугите, при това и в труднодостъпните места. В магазини Баш Майстора ще откриете мистрии трапец с марка PIK TOOLS и RUBI с размери от 60х160 мм до 110х200 мм, обикновени и иноксови, всички с удобни ергономични дръжки.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.