Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мистрии

Мистрията представлява зидарски инструмент, който представлява плоска желязна лопатка и се използва за гребане, нанасяне и изравняване на цимент, хоросан, мазилка и други строителни материали, както и оформяне на „шевове“ между тухли.

 

Формата на мистриите обикновено наподобява лопатка, а ръкохватката им се намира по-високо ниво от работната част на инструмента и може да бъде дървена, пластмасова или гумена.

 

Работната част на мистрията се изработва от дебел лист метал поради факта, че често се налага повдигането на тежък строителен разтвор с инструмента. Мистриите, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, се предлагат с различна форма, която определя и предназначението им.

 

Видове мистрии

 

Мистриите с прав връх са изработени от неръждаема стомана и са с ергономична лакирана дървена дръжка. Служат за размазване и подравняване на хоросан, цимент и други строителни материали.

 

Мистриите със заоблен връх са напълно достатъчни за дребни ремонти и строителни дейности с неголям обем. Те са класическите инструменти, използвани в зидаро-мазаческите дейности, когато е необходимо да се нанесе някакъв вид строителен разтвор. Освен това с тях могат да се почистват, разбъркват и заглаждат всякакъв вид строителни разтвори.

 

Мистриите трапец се използват най-често при голям обем от зидаро-мазаческата работа. С трапецовидната им форма можете лесно да се смеси и нанесе готов циментов разтвор, да се сложи между тухлите или да се премахне излишъкът от разтвор от фугите дори и в труднодостъпни места.

 

Защо да изберете мистрия от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме мистрии, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.