Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 649 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от MOB&IUS

IUS SA - Brasov ("IUS") е единственият производител на професионални ръчни инструменти в Румъния. Компанията е създадена през 1833 г. и е част от френската индустриална група MOB от 1998 г.

 

През последните години, развитието на IUS е белязано от поредица от събития, сред които най-важните са преместването през 2009 г., модернизация на производството и подобряване на качеството на продукта, както и изграждане и преместване на седалището на дружеството.

 

 

В рамките на процеса на преместване и изграждане на новото управление, една от най-важните фази беше създаването на нова самоличност за MOB & IUS SA. Тази идея се роди от желанието ни да се подобри качеството и да се отговори на изискванията на нашите клиенти.

 

Визия на компанията

Основавайки се на традициите и опита в производството на ръчни инструменти, нашата мисия като лидер на румънския пазар е да отговорим на нуждите на потребителите от професионални ръчни инструменти и да позиционираме марката в тази пазарна ниша.

Ние затвърждаваме позицията си като лидер на румънския пазар на ръчни инструменти, като се фокусираме върху две основни направления:

 

Организационно превъзходителство:

  • Продукти и производствени иновации.
  • Контрол на качеството по време на целия цикъл на производство и дистрибуция.
  • Професионализъм и отдаденост на нашите служители.            

 

Работа съгласно следните бизнес принципи:

  • Надминаване очакванията на вътрешните и външни клиенти.                                                                
  • Спазване на професионална етика.
  • Печалба основана на създаването на стойност за нашите клиенти.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.