Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 784 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 784 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Моливи

Моливът е инструмент за писане, рисуване и чертане. Обикновено е изработен дърво и има цилиндрична или шестоъгълна форма с диаметър 7-8 мм, в който се вкарва графит.

 

Чрез острилка могат да се подострят моливите, което разрешава на графита да се появи от външната страна на основата от дърво. Изписването на символи става чрез натискане на графит върху хартия. Съдържанието, написано с молив, може да се изтрие с гума.

 

Видове моливи

 

Дърводелският молив е предпочитан от полупрофесионалисти и домашни майстори. Лесно се подостря и е устойчив на чупене. Идеален е за всякаква повърхност.

 

Моливите за дълбоки отвори са подходящи както за грапава, така и за гладка повърхност заради високото съдържание на восък в пълнителите на маркера за отвори. Намират приложение върху камък, бетон, тухли, сухо и мокро дърво и други.

 

Моливите за фаянс се използват в строителството, при поставяне на подови покрития и настилки, при поставяне на плочки, при поставяне на изолации. Лесно се подострят и пишат върху мокри и гладки повърхности.

 

Каменарският молив е предназначен за маркиране на повърхности по време на строителни работи. Предпочитан е от полупрофесионалисти и домашни майстори.

 

Сигналният молив е изключително подходящ за тъмни повърхности, метал, камък и други. Лесен е за острене и с висока якост на натиск. Намира приложение при сухо дърво, плочки/керамика, стъкло, гума и пластмаса.

 

Универсалният молив е изключително подходящ за пластмаса, керамика и плочки/фаянс. Намира приложение при камък, бетон, тухла, сухо дърво, метал, стъкло и гума. Изработен е от липово дърво.

 

Защо да изберете молив от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме моливи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.