Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 811 070 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 811 070 Артикула.
Подреди по
Резултати

Монтажни конзоли и профили

Монтажните конзоли се използват за механически, електрически и вентилационни системи. Служат за монтаж на обикновени тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване. 

 

Някои видове са подходящи за бързо и ефикасно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции, предлагат и разнообразни опции за монтаж на таван, под и стени, лесно разрязване и инсталация благодарение на решетъчните размери и перфорацията.

 

Профилите са подходящи за бързо и ефикасно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции. Благодарение на решетъчните размери и перфорацията, те предлагат множество опции за монтаж на таван, под и стена.

 

Повечето профили имат поцинковано покритие и са със C-профилни канали за хоризонтално и вертикално монтиране. Приложими са благодарение на различните форми на отворите.

 

Защо да изберете монтажна конзола и профил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме монтажни конзоли и профили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.