Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 093 продукта и наличност над 3 945 510 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 093 продукта в наличност.
3 945 510 Артикула.

Продукти от MONTOLIT

С функционалните и издръжливи машини на Montolit, рязането и дренажът на каменни материали се превръща в детска игра. При нас ще намерите както машини за рязане на облицовъчни материали и резци от ново поколение, така и най-разнообразни аксесоари за Вашата строителна дейност – от гуми за рязане на мозайка, линеали и ролки, през кранчета за вода и богата селекция от резервни части за Вашите Montolit инструменти.

Прословутата италианска компания Montolit води началото си от малка работилница в покрайнините на град Варѐзе, Северна Италия.Под покровителството на далновидния Винчензо Монтоли, компанията бързо се издига от производството на ръчни машини за рязане на мрамор и гранит до нивото, на което се намира днес – производител на надеждна електрическа и мощна техника за разрязване на всички видове камък и каменни изделия. Компанията разполага с екип от 110 квалифицирани работници и предлага своите повече от 500 артикули в 120 държави.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.