Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от MORA

Mora of Sweden произвежда ножове от 17-ти век.

Уменията и опитът се предават от поколение на поколение и до днес. Гледаме към бъдещето с ентусиазъм, който по нищо не отстъпва на този, с който са работели основателите на Мора.

 

Нашата нагласа ни позволява да бъдем отдадени на работата, да изискваме все повече. Ние целим да изграждаме отношения на дълготрайно сътрудничество с нашите бизнес партньори. Съвместно с нашите клиенти ние с удоволствие изработваме ергономични ножове не само за индустрията.

Разработваме и сектор с ножове, които се ползват за развлечение, като продуктите за риболов на лед, например.

С начина си на работа ние сме превърнали Mora of Sweden в запазена търговска марка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.