Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от MSA

Една страшна трагедия на работното място довежда до създаването на MSA, световния лидер в защитата на работниците и новаторството в продуктите за безопасност.

 

Сутринта на 26 март 1912 г. избухва мината Джед в западна Вирджиния. Само за миг метановият газ се възпламенява и повече от 80 миньори изгубват живота си. От тази трагедия минният инженер Джон Т. Раян старши получава прозрение: "Ако мога да прекарам живота си, правейки каквото мога, за да намаля вероятността от възникване на такива ужасни бедствия, чувствам, че в крайна сметка ще съм прекарал смислено живота си. "

 

Раян ангажира своя колега Джордж Х. Дийк да му помогне да осъществи своята визия за нова компания. Разбирайки изключителното значение на надеждното, безопасно минно оборудване, те отиват право при един от големите мислители на страната: Томас Едисон. Гениалният изобретател помага на Раян и Дийк да създадат електрическата лампа за каска, която през следващите 25 години намалява минните експлозии със забележителните 75 процента. По-късно Едисон казва, че от всички негови открития това е направило най-много за човечеството.

 

През изминалите десетилетия MSA продължава да води в стремежа към безопасност на работното място. Ние бяхме първопроходници с малки аптечки за първа помощ и преносими детектори за метан и впрегнахме нови технологии за да създадем изключителни термовизионни камери, балистични каски и водещи системи за откриване на газ и огън.

Но никога не забравяме откъде сме тръгнали, нито защо сме тук. Има причина да се наричаме The Safety Company (Безопасната компания) — и при това много важна причина: нашата цел е всеки един ден да осигуряваме на клиентите си надеждни, висококачествени продукти, инструменти и услуги, за да им осигурим безопасно завръщане вкъщи в края на всеки работен ден.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.