Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 172 продукта и наличност над 4 126 956 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 172 продукта в наличност.
4 126 956 Артикула.

Накрайници и маркучи за такаламит

Ръчният инструмент, който се използва за подаване на грес под налягане, се нарича такаламит. В магазините на „Баш Майстора“ ще намерите различни накрайници за такаламити. Предлаганите от нас накрайници са съвместими с почти всички модели такаламити и са предназначение да работят с гресьорки DIN 3404. Четиричелюстните накрайници са прецизни и съвместими с почти всички модели.

 

Маркучите за гресиране, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са съвместими с голяма част от видовете такаламити. Свързващата част е изработена от поцинкована стомана, а диаметърът на резбата вход/изход е различен. Аксесоарът достига до труднодостъпни места и може да издържа на високо напрежение. На нашия уебсайт и в складовата ни база Ви предлагаме маркучи за масла и греси РА, за такаламити.

 

Батерии, заготовки за стругарски нож, огъващи елементи и плъзгачи може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.