Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.

Накрайници и маркучи за такаламит

Накрайници за такаламит

 

Ръчните инструменти, които се използват за подаване на грес под налягане, се наричат такаламити. В магазините на „Баш Майстора“ ще намерите различни накрайници за такаламити.

 

Предлаганите от нас накрайници са съвместими с почти всички модели такаламити и са предназначени да работят с гресьорки DIN3404. Четиричелюстните накрайници са прецизни и съвместими с почти всички модели.

 

Маркучи за такаламит

 

Маркучите за гресиране, които предлагаме, са съвместими с голяма част от видовете такаламити. Свързващата част е изработена от поцинкована стомана, а диаметърът на резбата вход/изход е различен.

 

Аксесоарът достига до труднодостъпни места и може да издържа на високо напрежение. На нашия уебсайт и в складовата ни база Ви предлагаме маркучи за масла и греси РА, за такаламити.

 

Защо да изберете накрайник и маркуч за такаламит от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме накрайници и маркучи за такаламити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.