Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 359 236 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 359 236 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Накрайници и втулки за нит гайки

Втулката за накрайник за нитачка служи за регулиране на дължината на нитоване. Накрайникът за нитачка за нит гайки е подходящ за всички видове (алуминий, стомана и неръждаема стомана). В магазини „Баш Майстора“ ще намерите голямо разнообразие от накрайници и втулки за нит гайки на водещи марки.

 

Втулката за накрайник за нитачка BRALO (M8, М4, М5, М6) e подходяща за регулиране на дължината на нитоване. Предназначена е за лостова нитачка модел TR-300.

 

Втулката за накрайник за нитачка BRALO M3 е подходяща за нитачка модел TR-105. Предназначена е за регулиране на дължината на нитоване.

 

Накрайникът за нитачка BRALO M3 е подходящ за всички видове нит гайки (алуминий, стомана и неръждаема стомана).

 

Накрайникът за нитачка BRALO M3 служи за работа с нитачка за нит гайки BRALO модел T-105.

 

Накрайникът за нитачка BRALO M4 е подходящ за всички видове нит гайки (алуминий, стомана и неръждаема стомана).

 

Накрайникът за нитачка BRALO M5 е предназначен за всички видове нит гайки (алуминий, стомана и неръждаема стомана).

 

Накрайникът за нитачка BRALO M6 е подходящ за всички видове нит гайки (алуминий, стомана, неръждаема стомана).

 

Накрайникът за нитачка BRALO M3 e предназначен за всички видове нит гайки (алуминий, стомана, неръждаема стомана).

 

Накрайникът за нитачка BRALO M5 e подходящ за всички видове нит гайки (алуминий, стомана, неръждаема стомана). Служат за модел TR-300.

 

Накрайникът за нитачка BRALO M6 е предназначен за всички видове нит гайки (алуминий, стомана, неръждаема стомана). Подходящ е за работа с нитачка за нит гайки BRALO TR-312.

 

Накрайникът за нитачка BRALO M8 e подходящ за всички видове нит гайки (алуминий, стомана и неръждаема стомана). Предназначен е за работа с нитачка за нит гайки BRALO модел TR-300.

 

Накрайникът за нитачка UNIOR (M10, М4, М5, М6, М8) е предназначен за всички видове нит гайки (стомана, алуминий и неръждаема стомана). Подходящ е за работа с нитачка за нит гайки UNIOR модел 1301/6 и 1301.1/4.

 

Накрайници за заварка на PP тръби, кламери и гвоздеи за такер и накрайници и маркучи за такаламит може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.