Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 457 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 457 Артикула.
Подреди по
Резултати

Направляващи шини за циркуляр

Направляващите шини за циркуляр са идеалното допълнение към Вашия ръчен циркуляр. Благодарение на тях ще правите прецизни, прави и дълги срезове, ще режете и скъсявате кухненски плотове, врати и други.

 

Направляващата шина се монтира лесно на циркуляр, използва се за праволинейно рязане под ъгъл, за скъсяване на кухненски плоскости, врати и други. Може да се използва за срезове далеч от ръба.

 

Залепващи подложки, планки за направляващи шини, видове шини и други

 

Направляващите шини със залепващи подложки са подходящи за прави и прецизни разрези при хоризонтална работа върху пода или работната повърхност, както и при приложения по стена. Залепващите подложки позволяват лесно закрепване по различни повърхности.

 

Линеалът за рязане на фаянс е с въртяща се волфрамова ролка, с която се осъществява висококачествено и точно рязане. Системата за отчупване чрез регулируеми клещи, които осигуряват плавно отделяне на плочките, като по този начин се намалява рискът от счупване.

 

Свързващата планка е здрав, висококачествен системен консуматив за съединяване на водещи линеали.

 

Предпазителят за шина предотвратява нараняване на смукателния маркуч и кабелите в края на направляващата шина.

 

Ъгловата приставка за шина гарантира прецизни и точно повторяеми разрези без допълнително регулиране. Чрез система за бързо затягане ъгловият упор с едно завъртане на ръката се поставя върху направляващата шина.

 

Защо да изберете направляваща шина за циркуляр от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме направляващи шини за циркуляр, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.