Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Настолни полиращи машини

Настолните полиращи машини са подходящи за продължителна и интензивна употреба при полиране на метални повърхности. Имат стабилен алуминиев или чугунен корпус. Разполагат с различни по твърдост дискове за полиране.

 

Гумените крачета са подходящи за намаляване на вибрациите по време на работа. Благодарение на тежестта си машината е способна да абсорбира ниските вибрации. Някои видове настолни полиращи машини имат защитни капаци на полиращите дискове за по-голяма безопасност.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите настолни полиращи машини на марката OPTIMUM.

 

Защо да изберете настолна полираща машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме настолни полиращи машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.