Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от NEDO

От професионалисти, за професионалисти.

Nedo доставя продукти, които професионалистите обичат да използват от над 110 години.
Има няколко причини за това:
Продуктите Nedo са иновативни, предлагащи първокласно качество на разумни цени. Те са надеждни и с атрактивен дизайн. За да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти, ние се фокусираме върху техните нужди още в първите стъпки на проектирането на ново оборудване. Правим така, че да произвеждаме продукти, от които наши клиенти да са доволни.
Заедно с цялостната услуга, ние предлагаме вече na четири поколения своевременни решения, на които може да се разчита, от професионалисти за професионалисти.

 

Качество произведено в Германия и Швейцария.
За да се гарантира постоянно снабдяване при най-високо качество продукти за нашите клиенти се произвеждат както от нас, така и локално: в две модерни фабрики в Дронщеллен и в Швейцария. Това са местата, на които нашата дъщерна компания Fimex AG работи, по този начин се гарантира, че е постигнато отлично качество на измервателната технология, когато се каже Nedo. Ние произвеждаме следните артикули:

 

  • Измервателни инструменти за интериорни довършителни работи.
  • Лазери и аксесоари.
  • Нивели и теодолити (ъгломери).
  • Стативи за геодезически инструменти и лазери.
  • Аксесоари за геодезически проучвания.

 

Знаейки, днес какво е необходимо, утре.

Вече използваме най-новите системи при разработването на продуктите. Благодарение на най-новия CAD софтуер и тясното сътрудничество между нашите специалисти от отдел разработки и инструментална екипировка, ние сме не само в състояние бързо да реагираме на исканията на пазара, но също така и да разработваме специфични за клиентите ни продукти като геодезически аксесоари, измервателни инструменти, лазери, лазерни аксесоари и стативи, които могат да бъдат закупени още днес въпреки, че нашите клиенти ще ги потърсят "утре".

 

Доверието е добро, управление на качеството е по-добро.

Почиването върху стари лаврите не е правилния избор, и тъй като ние осигуряваме изключителни продукти и то не само в миналото, но също така възнамеряваме да продължаваме и за в бъдеще, въведохме система за управление на качеството от рано, а също се сертифицирахме в съответствие с DIN EN ISO 9001.По този начин, модерните производствени технологии, отлично обучените служители и непрекъснатото допълнително обучение представляват крайъгълния камък за успешната ни работа и за стандартите за постигане на постоянно високо качество. Продължихме напред към сертификата AEO и от юли 2011 г. станахме "одобрен икономически оператор". Какво получават в замяна нашите клиенти от всичко това? Тестовете обхващат надеждност, платежоспособност, досегашно съответствие със законовите разпоредби и съответствие със стандартите за безопасност. След полученото одобрение вече сме в състояние да завършим процесите по митническо оформяне по-бързо и лесно и да доставяме продуктите на нашите клиенти извън територията на Германия по-бързо.

 

Природата? Естествено!

Ние можем да проектираме, произвеждаме и подобряваме много неща - но не можем да пресъздадем природата. Ето защо не е нужно дори да се споменава тук, че в Nedo ние използваме прахови покрития и печатарски мастила несъдържащи разтворители както и че отопляваме сградите си предимно с регенеративна енергия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.