Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нит гайки стоманени със скосена периферия

Стоманената нит гайка със скосена периферия се използва за свързване (нитоване) към метален профил. Тялото е изработено от стомана с цилиндрична глава, скрита периферия. Диаметърът и дължината на нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите стоманени нит гайки със скосена периферия на марката BRALO.

 

Скосената нит гайка BRALO M6/L=14.5 мм – St e с тяло, изработено от стомана с цилиндрична глава, скосена (скрита) периферия. Използва се за свързване (нитоване) към метален профил. Диаметърът и дължината за нит гайката се подбират според дебелината на материала, към който се занитва свързващия елемент.

 

Разнообразие от нит гайки ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.