Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нитачки

Свързването на тънки метални листи, дървени плоскости, разнообразни синтетични материали и дори плътни тъкани обикновено се изпълнява с помощта на нитове, които изискват специален инструмент като нитачката.

 

Приложение на нитачките

 

Нитачките намират приложение в различни браншове като производство, строителство, домашни работилници, бит, автосервизи и на много други места. С помощта на нитачките чрез стоманени или алуминиеви нитове се съединяват детайли от еднакви или различни материали. Получените съединения са здрави, неразрушими, устойчиви на удари и вибрации.

 

Нитачките за попнитове осигуряват бързо и качествено изработване на съединения с ползването на минимални усилия от работещия. Самите нитови съединения имат няколко предимства пред други видове съединения, включително устойчивост на вибрации и повишена якост.

 

След като натоварването надвиши ограничението, нитът ще се разтегне, преди да се счупи. Визуално ръчната нитачка прилича на големи клещи по форма, а принципът на нейното действие е да прехвърля сила от дръжките – лостовете към работния механизъм, който подава нита в отвора.

 

Видове нитачки

 

Ръчните нитачки се използват както за работа в работилница, така и в ежедневието. Те са често срещани и при професионална дейност поради лекотата, която имат, и ниската си цена.

 

Освен ръчни нитачки, при нас ще откриете и пневматични нитачки, при които работата се осигурява от сгъстен въздух, подаван от компресор. Те са по-скъпи, но в същото време максимално мощни и производителни.

 

Защо да изберете нитачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме нитачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.