Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 068 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 068 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти от NORTON

За компанията, създадена в Люксембург през 1963 година, в момента работят близо 160 души.

През 1982 г., Norton предизвиква революция на пазара с първия по рода си диск с лазерно заварени сегменти. Този метод на закрепване на сегменти наистина превъзхожда конвенционалните методи за запояване. Всъщност, връзката която се създава между сегментите и стоманата е действително по-силна от самия сегмента или стоманата. Този вид дискове позволяват също извършване на сухо рязане: сегментите са заварени към стоманата и не могат да се отделят от нея, дори ако острието не се охлажда с вода. Въвеждането на дискове с лазерно заварени сегменти донесе повече сигурност и повече гъвкавост при работа.

През последните 25 години, благодарение на новата технология, въведена от отдела  за проучване и разработване, Norton произвежда нови видове дискове, които режат по-бързо и по-дълго, осигуряват по-ниски разходи за материали и са по-безопасни. Най-добрият пример е най-съвременния диск "Duo", който се превърна в стандарт в индустрията, осигурявайки несравним комфорт при рязане.

 
Безопасността на крайния потребител винаги е било приоритет за Norton.

Като потребител на абразивни продукти, вие сте наясно, че високата скорост на въртене на инструмента е част от абразивния процес. Следователно, налице е риск за потребителя, който никога не трябва да се пренебрегва. Въпреки, че винаги използвате вашия абразивен инструмент правилно, някои нискокачествени продукти може да не издържат на екстремните механични и термични натоварвания, на които са подложени и да се превърнат в опасност.
 
От 2000 г. Организацията за безопасност на абразивите (OSA) събира отговорни производители на абразиви, които се съгласиха да произвеждат и търгуват с безопасни и качествени абразиви, с които се предотвратяват злополуките . Всички продукти на членовете на OSA надвишават европейските норми за безопасност, като EN13236.

Saint-Gobain Abrasives е горд член на OSA и кани потребителите на абразиви да опознаят качествените продукти.


Силно препоръчително е да НЕ използвате абразивни инструменти, на които липсва етикет на OSA или за съвместимост с  EN13236.


Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или посетете уеб сайта на OSA


Безопасно и благоприятна за околната среда производство


"Политиката за опазване на околната среда, хигиената и безопасността на SAINT-GOBAIN Group се основава на зачитането на човешките същества и тяхната среда.  Нейната основна цел се състои в предотвратяването на инциденти, заболявания и замърсяване, на всяко едно място и във всеки един момент "
(Жан-Луи Бефа, председател и главен изпълнителен директор).

Заводът на Norton в Башараж (Люксембург) онагледява перфектно тези ценности:

Съзнанието, че трябва да се защити най-ценният актив – служителите, беше причината за получаването на сертификат OHSAS 18001:1999 от TÜV. Тази референция показва качеството при управлението на безопасността и хигиената на работното място.
TÜV издаде и сертификат ISO 14001:1996, като награда за компаниите, загрижени за опазването на въздуха и водата, както и за по-добър контрол при управлението на отпадъците.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.