Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 104 продукта и наличност над 3 961 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 104 продукта в наличност.
3 961 183 Артикула.

Продукти от NOVUS

С над 1200 души персонала в целия свят, Novus Dahle GmbH & Ко KG е силна компания, която е заема видно място в различните пазарни сегменти вече над 65 години.
Novus е специалист в иновативни продукти за офис. Нашите продукти и системни решения донaсят удобство и ефективност в работната среда всеки ден. Тъй като компанията е основана през 1949 г., марката Novus е синоним на технически напреднали продукти, разработени чрез "German Engineering".

Надеждността и иновативният дизайн са синоними за нашите продукти днес: продукти, които са предназначени да направят работата в офиса по-икономична и по-лесна, както и професионални инструменти за закрепване за занаятчии и майстори.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.