Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 245 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 245 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове други

В категорията „Други ножове“ на онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите масати, ножове Марлин, ротационни ножове, ножове тип скалпел и други.

 

Ножовете тип Марлин са с удобен за ръката дизайн с извита форма на риба. Възможно е съхранението на до 10 броя трапецовидни или кука ножчета във вътрешността.

 

Професионалните масати за заточване на ножове и режещи инструменти имат пластмасова дръжка от полиамид с ергономичен дизайн, който не позволява приплъзване. Те са с микрофина повърхност по цялата си работна дължина.

 

Ножът тип скалпел е предназначен за много точни и прецизни срезове. Има лека алуминиева дръжка и мека зона срещу приплъзване за безопасно захващане.

 

Ротационните ножове са с трайни, добре подострени кръгли остриета и ергономична релефна дръжка. Идеални са за рязане на текстилни тъкани и са подходящи за дясна и лява ръка.

 

Защо да изберете други ножове от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме други ножове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.