Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Ножове профилни за фрезова глава

Профилните ножове за фрезова глава имат няколко предимства, пред които няма да можете да устоите – ниска цена и високо качество на обработка, което се отразява на крайната себестойност на целия детайл.

 

Те се изготвят от оптимизирани сплави за обработка на определени материали. Правилно подбраните ножове значително могат да повишат качеството на работа и да намалят усилието на рязане.

 

Профилните ножове за фрезова глава могат да работят с ограничители (ръчно задвижване) или без тях (машинно задвижване). Ножовете са изработени от инструментална, а ограничителят – от конструкционна стомана. Ограничителят предотвратява „ритане“ на инструмента по време на ръчно обработване. Приложение намират при профилиране, приглаждане и обработване за дебелина.

 

Защо да изберете профилен нож за фрезова глава от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме профилни ножове за фрезова глава, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.