Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ножове за абрихт

Ножовете за абрихт са необходими за оборудване на дърводелската работилница или цех. За да работи качествено всяка една от машините са необходими приставки и консумативи.

 

Абрихт ножовете служат за обработка на полутвърда и мека дървесина. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ножове за абрихт CRv, HSS и DS, които са подходящи за мека и средно мека дървесина. Те имат различна дължина ширина и дебелина.

 

Защо да изберете нож за абрихт от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ножове за абрихт, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.